Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Curriu | Hem sembrat un bloc!
Curriu | Hem sembrat un bloc!
21495
post-template-default,single,single-post,postid-21495,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hem sembrat un bloc!

Hola a tots!

Ens omple d´alegria anunciar-vos que hem decidit sembrar un bloc.
Sí, si… heu llegit bé. Posem en marxa aquest nou espai que esperem omplir de continguts ben interessants per a vosaltres.
Per això, posarem totes les nostres llavors en marxa perquè donin els seus fruits ben aviat. En aquest bloc, a partir d´ara trobareu:

Les novetats que Curriu.
Tot allò que sabem que us encantarà, a partir d´ara ho podreu visualitzar mitjançant aquest canal.

Idees sobre com cuidar les vostres plantes i jardins.
Perquè sabem que el més important per un amant de les plantes i flors, és que creixin i perdurin en el temps. També trobareu consells per a cada estació i com omplir de color els vostres jardins.

Idees de decoració floral
Ja hem demostrat en algunes ocasions que no només de núvies viuen les flors… I és que de cada vegada més, les flors van agafant molta importància en diferents àmbits de les nostres vides. En aquest bloc, et mostrarem com poder incorporar- les al teu dia a dia.

Idees per decorar la teva llar.
S´ha demostrat que és gairebé tan important com et trobes tu que tot el que es troba al teu voltant. Per això, a Curriu sempre estam al corrent de les darreres tendències en decoració i mobiliari. Gràcies als nostres interioristes, t´aproparem les idees més TOP per fer de casa teva, la llar dels teus somnis.

Idees per fer de la teva celebració, un esdeveniment únic.
Et posarem al dia de les darreres tendències en decoració per fer de la teva celebració, allò que sempre has imaginat.

Esperem que ús agradi aquesta nova forma d´apropar-vos tot el món Curriu a les vostres pantalles.
Ah! I no oblideu comentar aquest espai, un bloc acabat de sembrar s´alimenta d´aigua i comentaris… ajuda´ns a fer-lo créixer! 🙂

Fotos: Laura Chacon

No hi ha comentaris

Escriure un comentari

La informació que ens facilites serà tractada per Curriu serveis de jardineria i paisatgisme, S.L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del bloc. Les dades proporcionades es conservaran mentre existeixi l'interès per ambdues parts. La legitimació s'obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no es cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a curriu@curriu.com.

  Accepto la política de privacitat