Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Curriu | Les millors plantes d’interior
Curriu | Les millors plantes d’interior
21518
post-template-default,single,single-post,postid-21518,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Les millors plantes d’interior

És habitual comprar plantes pel seu aspecte sense tenir en compte l´espai on l´hem de col·locar. Però és important saber quines són les millors plantes per tenir dintre de casa nostra per poder cuidar-les com cal, i sobretot, que visquin i ens acompanyin al llarg de la nostra vida.

Per això, avui et portem aquest post on t’expliquem quines són les millors plantes d’interior i com cuidar-les, per poder gaudir de la seva bellesa molt de temps:

La Monstera,
La Monstera, també anomenada “costella d´Adàn” s´ha convertit en els darrers mesos, en un “must have” per a qualsevol espai d´interior i no és d’estranyar. També s´ha coronat reina d’il·lustracions i làmines de tot tipus d´artistes que han sabut veure una musa en aquesta planta, ara ja, tan típica del nostre país. És vistosa, maca i sobretot és fàcil de cuidar. És una planta que necessita ombra i prospera millor amb temperatures de 20 a 30 graus amb un ambient humit. Convé evitar-li els raigs de sol directe perquè podrien ocasionar que les fulles es tornin grogues i per tant que la planta es debiliti, malgrat que aquest problema també pot ser símptoma d´un excés de reg. Li agrada que omplis un plat a sota amb una mica d’aigua per ella anar absorbint tot el que necessita.

El potus.
Ideal per començar a iniciar-se en el món de les plantes d’interior. És una planta que creix molt ràpidament i no requereix gaires cures. És perfecte tant per col·locar amb un test penjada del sostre com per deixar que les fulles caiguin d’alguna estanteria. No requereix gaires cuidats però si, has de saber que no li agrada la llum directa del sol. És que estigui una mica il·luminada per la llum filtrada per una cortina.

La Chlorophytum comosum coneguda com a Cinta.
Preciosa, senzilla i fàcil. És ideal que la col·loquis a la vora d´una finestra perquè la llum del sol la il·lumini indirectament i ajudi al seu creixement. Li agrada que la reguis de manera freqüent però sense que quedi anegada. Amb un mínim d´amor podràs veure com a poc a poc en neixen de noves al final de les seves fulles i podràs tenir més cintes si trasplantes aquests “nadons” a un altre test. També podràs veure unes petites flors blanques molt maques que la fan molt especial.

La falguera.
És una planta que es fa bastant gran ideal per patis d´interior. Segurament l´has vist al pati de la teva àvia, donçs és una planta que ha anat proliferant, i convertint-se en imprescindible a patis mediterranis. Li agrada molt l’ombra i la humitat i és per això que el nostre clima (sobretot a l’hivern) fan que aquesta planta se senti còmode i creixi ràpidament. També la pots col·locar penjada del sostre o sota un arbre més gran.

El ficus lyrata.
Aquest arbre originari d’Àfrica s´hi està molt bé a espais interiors. Li agrada la llum però indirectament i és ideal per col·locar a estades amples amb sostres alts. Vesteix molt i no requereix gaires cures. Serà suficient que el reguis un cop a la setmana i sobretot és important que la terra s´assequi entre reg i reg, ja que l´excés d´aigua li és perjudicial.

Esperem que t´hagi agradat aquest post. Ens dius quina d´aquestes és la teva planta preferida?
En tens alguna a casa?
Explica’n´s la teva experiència, no oblidis que el nostre blog s’alimenta d´aigua i comentaris.

2 Comentaris
 • Alba Tomas

  1 de març de 2017 at 12:40 Respon

  Hola, molt bona tota aquesta informació. Una de les meves plantes preferides es la cinta, ės fácil de cuidar… Amb la falguera no he tingut mai sort.
  Moltes gracies..

  • root

   6 de març de 2017 at 14:52 Respon

   Hola Alba, gràcies pel teu comentari 🙂 Ens fa molta il·lusió! Tens raó, la Falguera és una planta complicada i difícil de tenir sempre bonica 🙁

Escriure un comentari

La informació que ens facilites serà tractada per Curriu serveis de jardineria i paisatgisme, S.L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del bloc. Les dades proporcionades es conservaran mentre existeixi l'interès per ambdues parts. La legitimació s'obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no es cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a curriu@curriu.com.

  Accepto la política de privacitat