Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /furanet/sites/curriu.com/web/htdocs/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Curriu | 9 Idees per tenir un casament inoblidable
Curriu | 9 Idees per tenir un casament inoblidable
21578
post-template-default,single,single-post,postid-21578,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

9 Idees per tenir un casament inoblidable

Enhorabona! Heu decidit donar-vos el sí públicament.

Mostrar l´amor que ús teniu entre família i amics és, sens dubte, un dels esdeveniments més importants de les vostres vides.

Tots volem un casament inoblidable, d´aquells que fan història. Deixar un bon record entre els teus convidats és un dels objectius de qualsevol parella a punt de fer aquesta passa… Vols saber com aconseguir un casament 10?

A Curriu tenim totes els detalls que faran del vostre dia un moment únic i especial. Els vols conèixer? Segueix llegint…

Naturalitat
Els elements naturals que tenim al nostre abast son clau per aconseguir que la decoració també casi amb l´entorn. Emprant peces com fusta i flors aconseguim un aspecte fresc… com si tots els objectes que hi hagi aquell dia a aquell espai, ja hi fossin abans de manera natural.

Neutralitat 
Aquest punt va bastant lligat amb l´anterior però no és el mateix. Amb colors neutres podem destacar altres objectes que ens interessa que no passin desapercebuts.

Destacar allò que volem
Per contra i gràcies a la neutralitat de la decoració, podem emprar algunes peces en colors vius per captar l´atenció dels convidats.

Altar romàntic
Amb fusta, teles i objectes seleccionats amb cura, podreu aconseguir que el moment més important del vostre enllaç, sigui a l´altura del vostre amor. L´altar és gairebé un dels elements més importants de qualsevol casament. Ens agrada mesclar fusta i objectes senzills per aconseguir harmonia entre tots els elements.

Flors a l´altura de l´enllaç
Les flors son sinònim d´alegria i celebració; per això, no poden faltar en el vostre dia. És important que les flors respectin els punts anteriors i que siguin una peça clau del vostre casament però sense caure en la sobrecàrrega ni amb espècies que malgrat que ens agradin, no respectin l´entorn natural del lloc on es desenvolupa l´acció.

El ram és probablement un dels objectes que més il·lusió fa a les núvies
El ram ha de ser una part de la seva personalitat però també s´ha de trobar en ell el punt just que acompanyi a la dona sense restar-li protagonisme. També ha de ser còmode i que formi una part natural de la seva estètica. En definitiva, ha de ser a mida, com el vestit.

La taula és allà on es compartiran els millors moments del casament
Passats els nervis inicials, al voltant de les taules sorgiran els millors moments: les confidències, les rialles i fins i tot… futurs casaments! La taula és el lloc on més estona passem als casaments, per això ha de tenir tots els punts anteriors per fer dels moments que passem al seu voltant, un record inoblidable.

Captura el moment
Del vostre casament, només ús quedarà el record. Per fer que perduri en el temps, no hi ha res millor que un fotògraf de confiança que pugui captar tota la màgia que no es veu. 

Un marc incomparable
Tenir els elements no es sinònim de què tot surti com cal, necessitaràs que l´entorn sigui adequat per poder emprar totes aquestes idees.

Que t´han semblat aquestes idees?
Esperem que les duguis a terme el dia del vostre casament.
Ja saps que a Curriu, tenim tots aquests elements decoratius per fer del vostre dia, un moment per recordar.
Ús esperem!

Gràcies a l’Ana i el Vicent per deixar-nos participar en un dia tan especial!

Laura Chacón fotografia ha estat l’encarregada de posar imatges a aquest moment.
Cal Bernadàs és un lloc màgic perquè tot lligui a la perfecció.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari

La informació que ens facilites serà tractada per Curriu serveis de jardineria i paisatgisme, S.L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del bloc. Les dades proporcionades es conservaran mentre existeixi l'interès per ambdues parts. La legitimació s'obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no es cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a curriu@curriu.com.

  Accepto la política de privacitat