casaments

A Curriu treballem per fer realitat els teus somnis. Ens agrada conèixer personalment les parelles o organitzadors, escoltar, parlar dels vostres gustos, estils, necessitats, il.lusions.. I llavors, buscar la millor manera d’expressar-ho a través de les flors, per acabar creant un ambient únic i molt personal en aquest dia.

sopars

Oferim a particulars i empreses, plantes, jardineres i altres elements de decoració per sopars, congressos i esdeveniments. Estudiarem l’espai, et farem la proposta més adequada i ens encarregarem de tot: portar, muntar i desmuntar tota la decoració.

projectes

Som especialistes en paisatgisme, interiorisme i decoració, podem dur a terme projectes integrals a cases particulars i edificis d’empreses, restaurants, hotels, oficines... parlem-ne, explica’ns el que tens pensat, i et farem una proposta per donar vida, harmonia i personalitat a qualsevol espai.

HORARI

de dilluns a dissabte
de 9:30-13:30h / de 16:00 a 20:00h
diumenge
de 9:30-13:30h

ADREÇA

Cal Rosal
Ctra. de Berga s/n
08611 Olvan

CONTACTE

tel. 938211200
curriu@curriu.com

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

subscriu-te i estaràs informat
de les activitats i promocions


La informació que ens facilites serà tractada per Curriu serveis de jardineria i paisatgisme, S.L., responsable del web, a través de Mailchimp, per tal d'enviar-te publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà. Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi interès per ambdues parts. La legitimació s'obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets a curriu@curriu.com.