Boniques, elegants, expressives...
Les flors són molt més que un element decoratiu... I qui no ha necessitat una flor en algun moment, per sorprendre, per dir “t’estimo”, o per celebrar alguna ocasió especial?


A Curriu expressem a través de les flors, per crear sentiments, emocions, desitjos... ens apassiona la nostra feina i ens agrada estar el teu costat per dir amb flors allò que no sempre és fàcil dir amb paraules.

  • Rams de flors, elaborem cada ram adaptant-nos als teus gustos. Tenim en compte la teva opinió per portar-la a l’estil que més t’identifica, ja sigui, clàssic, actual, silvestre, romàntic... siguin quins siguin els teus gustos, estem segurs que t’encantarà!

  • Rams de núvia, ens coneixerem, conversarem, ens explicaràs quin és el teu estil, que t’agrada... I donarem forma als teus somnis creant un ram únic pel teu dia més especial.

  • Decoració floral per a qualsevol espai... l’església, el lloc de celebració, el restaurant, el cotxe nupcial...

  • Art floral per qualsevol ambient, esdeveniment o situació, inclòs l’art floral funerari.


    Expressa't amb flors! nosaltres t’ajudem.

HORARI

de dilluns a dissabte
de 9:30-13:30h / de 16:00 a 20:00h
diumenge
de 9:30-13:30h

ADREÇA

Cal Rosal
Ctra. de Berga s/n
08611 Olvan

CONTACTE

tel. 938211200
curriu@curriu.com

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

subscriu-te i estaràs informat
de les activitats i promocions


La informació que ens facilites serà tractada per Curriu serveis de jardineria i paisatgisme, S.L., responsable del web, a través de Mailchimp, per tal d'enviar-te publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà. Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi interès per ambdues parts. La legitimació s'obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets a curriu@curriu.com.