Curriu Jardineria, Floristeria i Decoració neix al 2010 quan l’especialista en paisatgisme Xavier Curriu reuneix el primer equip de jardiners i tècnics per oferir serveis de disseny i manteniment de jardins del Berguedà, tant per particulars com per a entitats públiques i privades.


Des d’aleshores Curriu ha continuat creixent, arrelant-se al territori i ampliant la cartera de serveis. Tot això, sense oblidar el nostre compromís social ja que des dels nostres inicis, col·laborem activament amb el Taller Coloma que és el Centre Especial de Treball de APDPB (Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà)

Al 2014 vam fer un salt definitiu amb l’adquisició del garden a la Colònia Rosal. Aquest espai era idoni per fer-lo casa nostra i, per sobre de tot, casa teva.

Les àmplies instal·lacions del centre ens permeten oferir un gran espai d'exposició en plantes, material de jardineria, mobiliari i decoració.


Vine a gaudir del nostre centre, passeja entre flors i plantes, i descobreix tot el que tenim per tu!

      1 | dissenyem

Des d’un jardí particular a un gran espai públic. Des d’una petita terrassa a un poliesportiu. T’assessorarem, i donarem vida a l’espai que vulguis crear.

      2 | mantenim

La verdor i la bellesa de jardins, terrenys i parcs s’ha de modelar i mantenir. La nostra missió serà ajudar-te a fer-ho en les millors condicions.

      3 | assessorem

Portem molts anys treballant com a jardiners i decoradors d’interiors i exteriors. I ens encanta aquesta feina, així que t’assessorarem per ajudar-te a fer realitat el teu projecte, ja sigui gran o petit.

      4 | oferim

A Curriu t’ho posem fàcil. Duem a terme tots els teus projectes d’una forma ràpida i eficient ja que tenim tot el que necessites per fer realitat l’espai que imagines:

  • Plantes i flors, i tots els adobs, terres, llavors i components de les marques més recomanades
    (i comprovades per nosaltres). També testos, eines, maquinaria i mobiliari relacionat.
  • Mobiliari de jardí, elegant, funcional, innovador, resistent... un mobiliari que farà del teu jardí un espai únic i adaptat a les teves necessitats i gustos.
  • Decoració, col·leccions innovadores i propostes úniques i exclusives que dissenyem personalment per tu, per adaptar casa teva al teu estil.
  • Posem color als teus esdeveniments o a qualsevol celebració a través de les flors. Som experts en decoració floral i en convertir els teus dies especials en dies màgics.


La jardineria, el paisatgisme, l’interiorisme,
i la natura no són només les nostres professions,

són les nostres passions.
I per això t’ho oferim tot en un sol lloc.

A Curriu, Jardineria, Floristeria i Decoració.
Benvinguts!

 

HORARI

de dilluns a dissabte
de 9:30-13:30h / de 16:00 a 20:00h
diumenge
de 9:30-13:30h

ADREÇA

Cal Rosal
Ctra. de Berga s/n
08611 Olvan

CONTACTE

tel. 938211200
curriu@curriu.com

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

subscriu-te i estaràs informat
de les activitats i promocions


La informació que ens facilites serà tractada per Curriu serveis de jardineria i paisatgisme, S.L., responsable del web, a través de Mailchimp, per tal d'enviar-te publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà. Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi interès per ambdues parts. La legitimació s'obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets a curriu@curriu.com.